Nieuws

Klik op ons ´Reisnieuws´ hier zullen we via sociale netwerken als Facebook, Twitter of Instagram onze nieuw routes en ervaringen met u delen.

We actualiseren periodiek de toeristische programma's die met onze transportunits zijn gemaakt.

Ook doen we suggesties aan de hand van de ´highlight´ dat elk seizoen van de verschillende bestemmingen ons aanbiedt; kom en beleef zelf hoe prachtig dit land is!

Medarem Travel toont zijn diensten op de Toeristische Vakantie Beurs in Hotel Boutique Anahí, Quito Ecuador.

Klik dit keer op de video, ons nieuws; op een tour in de provincie Imbabura, met een van de meest indrukwekkende attracties de stoomtrein op de route Otavalo-Ibarra-Salinas, "Trein van Zoetheid".

We delen een ervaring met historische gebeurtenissen in de "Textiel Fabriek Imbabura", die enkele tientallen jaren geleden stopte met werken. Echter belicht het museum de geschiedenis van het begin van textieltijdperk in het noordelijke deel van ons land. Twijfel niet om dit museum te bezoeken. Verklaard als Industrieel Erfgoed!

Quito Cultuur (Fiesta de luces); legde de nadruk op ons historisch centrum, het "Licht Festival", had een groot succes voor de bezoekers. Lichten werden geprojecteerd in de verschillende kerken en monumenten, evenals in het Sucre-theater. De gemeente is van plan om deze show elk jaar te realiseren, als u het nog niet gezien heeft, kunt u het inplannen voor het volgende jaar!

Diablada de Pillaro; Op 6 januari 2018 reisden we naar Pillaro om deel te nemen aan het ' Feest van de Duivel'.

Er namen tussen de 1.000 en 1.500 duivels deel aan dit spectakel. Zij droegen speciale kledingstukken waarvan de voorbereiding het resultaat is van veel tijd en moeite. Hun maskers zijn handgemaakt. Reis met Medarem Travel en maak kennis met deze geweldige 'show'!

Volg ons

Contact

Adres: José Velasco Ibarra Oe2 - 60 en Chimborazo, Cumbayá, Quito - Ecuador

Telefoon: +593 (2) 28 93 309 - Mobiel / WhatsApp: 099 978 2138 - 098 464 7625