Over ons

CHAUPIMUNDO S.A., de commerciële naam MEDAREM TRAVEL, is een dienstverlenend bedrijf van Toeristenvervoer en zijn logistiek op de Ecuadoraanse markt.

Reizen en verschillende culturen kennen, verrijkt de persoon. Zien dat er altijd een plaats is om te verbeteren op een persoonlijk niveau wordt ook weerspiegeld in de bedrijfscultuur. Bijvoorbeeld; de waarde van service en punctualiteit in meer ontwikkelde culturen dan ons land, is een norm.
We moedigen u aan om ons land te leren kennen!

Op het gebied van logistiek hebben wij ons op nationaal niveau toegelegd op de dienst voor toeristenvervoer. We hebben een brede klantenportfolio waarvoor onze transportservice wordt verzocht, waaronder: reisbureaus, touroperators, openbare instellingen en individuele klanten, zowel nationaal als internationaal.

Onze visie

Wij geloven dat ervaring een factor is die bepalend is voor een uitstekend product; in ons geval een goede service! Daarnaast; de constante verbetering met de vernieuwing van de transportunits in korte periodes.


We denken dat we ons kunnen onderscheiden van concurrenten die dezelfde productservice kunnen bieden.

Ons doel

Een constante groei, gebaseerd op een uitstekende dienstverlening aan de toeristengemeenschap, die volledig voldoet aan onze verplichtingen en voorschriften met de openbare instellingen die het toeristenvervoer reguleren.

Producten

Kennis van de schoonheid van ons land én:

✔︎ Bussen tot 40 passagiers

✔︎ Bussen tot 32 passagiers

✔︎ Bussen van 20 tot 25 passagiers

✔︎ Mini-Bussen van 8 tot 19 passagiers

✔︎ Vans tot 7 passagiers

✔︎ Jeep of Pick up 4 x 4 van 1 tot 4 passagiers

Volg ons

Contact

Adres: José Velasco Ibarra Oe2 - 60 en Chimborazo, Cumbayá, Quito - Ecuador

Telefoon: +593 (2) 28 93 309 - Mobiel / WhatsApp: 099 978 2138 - 098 464 7625