Natuurpark Cayambe Coca
en Thermen van Papallacta
(Spa - Resort)

Het Cayambe-Coca natuurreservaat is bedekt met heide en zorgen voor veel zuiver water bovendien biedt het mooie en indrukwekkende landschappen!

Het weer en de hoogte spelen een grote rol in dit gebied, daarom is het noodzakelijk om te acclimatiseren en voorbereid te zijn op een zonnige of juist zeer koude dag. Het kan er regenachtig en bewolkt zijn.

Afhankelijk van uw fysieke conditie kunt u enkele minuten tot een paar uur wandelen. U ziet veel flora en fauna; we doorkruisen Polylepis bossen en zouden een brilbeer-familie kunnen tegenkomen. Aan het einde van de wandeling kunt u bijkomen en genieten in de warmwaterbronnen van Papallacta.

Rust en ontspan in de mooiste en schoonste kuuroorden van Ecuador! Heet water baden, modderbaden, massages, alles is mogelijk in deze zeer goed gelegen plaats, omringd door groene nevelwouden. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een aangename wandeling door een fascinerend bos. Wie wil kan er een overnachting boeken en zich volledig laten verwennen in dit luxe Spa Resort!

Contactformulier

Vul het formulier in voor meer informatie over deze tour...

Volg ons

Contact

Adres: José Velasco Ibarra Oe2 - 60 en Chimborazo, Cumbayá, Quito - Ecuador

Telefoon: +593 (2) 28 93 309 - Mobiel / WhatsApp: 099 978 2138 - 098 464 7625